Никой не е свободен, докато не победи себе си.

Месечен пакет

Прекрати по всяко време

Нови резюмета всяка седмица

Достъп до всички категории

Членство в затворена фейсбук група

По-ниска абонаментна такса

 

 

999 лв./месец

Годишен пакет

Прекрати по всяко време

Нови резюмета всяка седмица

Достъп до всички категории

Членство в затворена фейсбук група

По-ниска абонаментна такса

3915лв.

2999  лв./година

Въпроси & Отговори

Заложихме на нещо повече от безплатен период на ползване –  Безплатни категории. Чрез тях имате достъп до резюмета, откъси от книги и детски приказки, за които не плащате. След регистрация в приложението имате достъп до тези категории неограничено. При заплащане на абонамент, достъпът ви се разширява и до всички останали категории в приложението Бързи Книги. 

Услугата се плаща през вашия акаунт на Google Play или Аpple Store. За целта е необходимо да свалите приложението, да се регистрирате и да изберете да слушате съдържаниние, което не е в една от безплатните ни категории. В момента, в който изберете вашия план (месечен или годишен) и се абонирате, платформата, от която сте го свалили ще ви таксува.

* При затруднение на заплащането, моля изгледайте видеото с инструкциите:

Вие ще бъдете таксувани от Google Play или App Store веднага, след като въведете данните на картата си и поттвърдите плащането.

Да, платеният абонамент се подновява автоматично на датата, на която сте заплатили, в зависимост дали сте избрали месечен или годишен абонамент. Ако искате да се откажете, е нужно да спрете вашия абонамент в Google Play или App Store в срока преди следващото таксуване.

Ако искате да промените плана си от месечен на годишен, то вие трябва да спрете текущия си план (от Google Play или App Store) и да се запишете за годишен. Важно е да го направите в деня, преди да ви таксуват нова месечна такса.

Не сте сигурни дали искате да закупите абонамент?

Можете да слушате напълно безплатно и неограничено резюметата в Безплатните ни категории.